Táto stránka používa pre svoju funkčnosť súbory typu cookies. Ak budete pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že Vám vyhovuje Vaše aktuálne nastavenie cookies, ktoré však môžete kedykoľvek zmeniť v nastavení svojho prehliadača. Bližšie informácie o súboroch typu cookies nájdete po kliknutí na tento odkaz.

Total Music – Predaj a servis hudobných nástrojov | Predajňa: Študentská 1, 960 01 Zvolen, Slovensko | Tel: +421 (0)45 547 94 45 | Po–Pi: 10:00–17:00, So: 10:00–12:00



Ochrana osobných údajov

Podmienky ochrany osobných údajov

I.

Základné ustanovenia

  1. Prevádzkovateľom osobných údajov podľa § 5 písm. o) zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov (ďalej len „Zákon“) je TOTAL MUSIC, s.r.o., IČO 36759627 so sídlom J.Švermu 765/25, 960 01 Zvolen, Slovenská republika (ďalej len: „prevádzkovateľ“).

  2. Kontaktné údaje prevádzkovateľa sú

adresa: J.Švermu 765/25, 960 01 Zvolen, Slovenská republika

email: totalmusic@totalmusic.sk

telefón: +421 45 547 9445

  1. Osobnými údajmi sa rozumejú všetky informácie o identifikovanej alebo identifikovateľnej fyzickej osobe; identifikovateľnou fyzickou osobou je fyzická osoba, ktorú možno priamo či nepriamo identifikovať, najmä odkazom na určitý identifikátor, napríklad meno, identifikačné číslo, lokalizačné údaje, sieťový identifikátor alebo odkazom na jeden či viac zvláštnych prvkov fyzickej, fyziologickej, genetickej, psychickej, ekonomickej, kultúrnej alebo spoločenskej identity tejto fyzickej osoby.

  2. Prevádzkovateľ vymenoval zodpovednú osobu pre ochranu osobných údajov. Kontaktnými údajmi zodpovednej osoby sú: Marián Serva, J.Švermu 765/25, 960 01 Zvolen, Slovenská republika, tel.: +421/455479445, e-mail: totalmusic@totalmusic.sk.

 

II.

Zdroje a kategórie spracovávaných osobných údajov

  1. Prevádzkovateľ spracováva osobné údaje, ktoré ste mu poskytol/la alebo osobné údaje, ktoré prevádzkovateľ získal na základe plnenia Vašej objednávky.

  2. Prevádzkovateľ spracováva Vaše identifikačné a kontaktné údaje a údaje nutné pre plnenie zmluvy.

 

III.

Zákonný dôvod a účel spracovania osobných údajov

  1. Zákonným dôvodom spracovania osobných údajov je

  • plnenie zmluvy medzi Vami a prevádzkovateľom podľa § 13 ods. 1 písm. b) Zákona,

  • oprávnený záujem prevádzkovateľa na poskytovaní priameho marketingu (najmä pre zasielanie obchodných oznamov a newsletterov) podľa § 13 ods. 1 písm. f) Zákona,

  • Váš súhlas so spracovaním pre účely poskytovania priameho marketingu (najmä pre zasielanie obchodných oznamov a newsletterov) podľa § 13 ods. 1 písm. a) Zákona v prípade, že nedošlo k objednávke tovaru alebo služby.

  1. Účelom spracovania osobných údajov je

  • vybavenie Vašej objednávky a výkon práv a povinností vyplývajúcich zo zmluvného vzťahu medzi Vami a prevádzkovateľom; pri objednávke sú vyžadované osobné údaje, ktoré sú nutné pre úspešné vybavenie objednávky (meno a adresa, kontakt), poskytnutie osobných údajov je nutnou požiadavkou pre uzavretie a plnenie zmluvy, bez poskytnutia osobných údajov nie je možné zmluvu uzavrieť či ju zo strany prevádzkovateľa plniť,

  • zasielanie obchodných oznamov a výkon ďalších marketingových aktivít.

  1. Zo strany prevádzkovateľa nedochádza k automatickému individuálnemu rozhodovaniu v zmysle § 28 Zákona.

 

IV.

Doba uchovávania osobných údajov

  1. Prevádzkovateľ uchováva osobné údaje

  • po dobu nevyhnutnú k výkonu práv a povinností vyplývajúcich zo zmluvného vzťahu medzi Vami a prevádzkovateľom a uplatňovanie nárokov z týchto zmluvných vzťahov (po dobu 15 rokov od ukončení zmluvného vzťahu).

  • po dobu, než je odvolaný súhlas so spracovaním osobných údajov pre účely marketingu, najdlhšie 15 rokov, ak sú osobné údaje spracovávané na základe súhlasu.

  1. Po uplynutí doby uchovávania osobných údajov prevádzkovateľ osobné údaje vymaže.

 

V.

Príjemcovia osobných údajov (subdodávatelia prevádzkovateľa)

  1. Príjemcovia niektorých osobných údajov sú osoby

  • Podieľajúce sa na dodávaní tovaru / služieb / realizácii platieb na základe zmluvy (Slovenská pošta, a.s., prepravné služby),

  • zaisťujúce služby prevádzkovania e-shopu (Bohemiasoft s.r.o., Rudolfovská tř. 247/85, 37001 České Budějovice, Česká republika), hostingové služby v súvislosti s prevádzkovaním e-shopu (EXO TECHNOLOGIES, spol. s r.o., Košická 6, 82109 Bratislava, Slovensko),

  • zaisťujúce marketingové služby (Collabim s.r.o., Okružní 2615, České Budějovice 3, 37001 České Budějovice, Česká republika).

    Príjemcovia osobných údajov spracovávajú len tie osobné údaje, ktoré su nutné k možnosti poskytnutia objednávaných služieb zákazníkom.

  1. Prevádzkovateľ má v úmysle odovzdať osobné údaje do tretej krajiny (do krajiny mimo ÉU) alebo medzinárodnej organizácii. Príjemcovia osobných údajov v tretích krajinách sú poskytovatelia mailingových služieb zasielania noviniek The Rocket Science Group (Mailchimp.com) so sídlom LLC 675 Ponce de Leon Ave NE , Suite 5000, Atlanta, GA 30308 USA . Údaj, ktorý je spracovaný touto službou je Váš email.

 

VI.

Vaše práva

  1. Za podmienok stanovených v Zákone máte

  • právo na prístup ku svojím osobným údajom podľa § 21 Zákona,

  • právo na opravu osobných údajov podľa § 22 Zákona, poprípade obmedzenie spracovania podľa § 24 Zákona,

  • právo na výmaz osobných údajov podľa § 23 Zákona,

  • právo vzniesť námietku proti spracovaniu podľa § 27 Zákona,

  • právo na prenositeľnosť údajov podľa § 26 Zákona,

  • právo odvolať súhlas so spracovaním písomne alebo elektronicky na adresu alebo email prevádzkovateľa uvedený v čl. III týchto podmienok.

  1. Ďalej máte právo podať sťažnosť u Úradu pre ochranu osobných údajov v prípade, že sa domnievate, že bolo porušené Vaše právo na ochranu osobných údajov.

 

VII.

Podmienky zabezpečení osobných údajov

  1. Prevádzkovateľ prehlasuje, že prijal všetky vhodné technické a organizačné opatrenia k zabezpečeniu osobných údajov.

  2. Prevádzkovateľ prijal technické opatrení k zabezpečeniu dátových úložísk a úložísk osobných údajov v listinnej podobe, najmä:

    • inštaláciu antivírových riešení na osobných PC a mobilných zariadeniach,

    • zabezpečený prenos dát administrácie internetového obchodu,

    • ochranu fakturačných údajov faktúr v trezore,

    • bezpečnostný systém chrániaci systémy s prístupom k vašim osobným údajom,

    • vstupné heslá do operačných systémov,

    • špeciálny bezpečnostný softvér na ochranu prístupu k administrácii osobných údajov,

    • dvojfaktorovú autorizáciu prístupu k rozhraniu administrácie osobných údajov.

  1. Prevádzkovateľ prehlasuje, že k osobným údajom majú prístup len ním poverené osoby.

 

VIII.

Záverečné ustanovenia

  1. Odoslaním objednávky z internetového objednávkového formulára potvrdzujete, že ste oboznámený/á s podmienkami ochrany osobných údajov a že ich v celom rozsahu prijímate.

  2. S týmito podmienkami súhlasíte zaškrtnutím súhlasu prostredníctvom internetového formulára. Zaškrtnutím súhlasu potvrdzujete, že ste oboznámený/oboznámená s podmienkami ochrany osobných údajov a že ich v celom rozsahu prijímate.

  3. Prevádzkovateľ je oprávnený podmienky zmeniť. Novú verziu podmienok ochrany osobných údajov zverejní na svojich internetových stránkach a zároveň Vám zašle novú verziu týchto podmienok na Vašu e-mailovú adresu, ktorú ste prevádzkovateľovi poskytol/la.

 

podmienky nadobúdajú účinnosť dňa 25.5.2018.

 

Vytvorené systémom www.webareal.sk

NDUwMzM3Nj